Cursussen met elke les een thema
In deze cursussen maken we iedere les één of meerdere tekeningen over een thema zoals bijvoorbeeld over de kristal, de lotus, roos of  levensbloem, een Keltisch of Islamitische knoop- en vlechtwerk, spiegelbeeld- of rozetmandala’s.

Lemniscaten, kolams, ritmisch dynamische en energetische tekenoefeningen leren je vrijer en soepeler over het papier te bewegen. Verder is er aandacht voor kleurtechniek en voor wat jij beleeft in je mandala.

Cursussen met een rode draad als thema
Zoals Numerologie waarin je tekent over de getallen maar ook leert over de betekenis ervan en hoe je een geboortemandala kunt maken.

In de cursus chakratekenen maken we tekeningen,  ieder op zijn eigen unieke manier,  over de 7 hoofdchakra’s en wordt je je bewust hoe deze verschillende energieën werken.

De mythologische en astrologische betekenis van de planeten is uitgangspunt in de cursus Astrologische mandala’s. We tekenen onze geboortehoroscoop als mandala, maken tekeningen over de planeten en verwerken deze in onze mandala.

Keltische mandala’s leren  je vanuit de beweging of heel precies   verschillende knoop- en vlechttechnieken te tekenen.

Medicijnwielen, mandala’s vanuit de vier richtingen die ieder bepaalde kwaliteiten vertegenwoordigen.

Orakelkaarten. We maken tekeningen over verschillende processen zoals bijvoorbeeld: zon, maan, ster en aarde (kosmische) en man, vrouw, kind (identiteitprocessen). We tekenen op het formaat 14x14cm  en zowel het tekenen als het spelen met deze kaarten is een verrijkend proces.

Een cursus bestaat uit 7 lessen de cursussen Chakratekenen en Orakelkaarten uit 15 lessen. Al deze cursussen kunnen zonder tekenervaring gevolgd worden. (voor de cursus Orakelkaarten is enige kennis van de basisvormen van mandalatekenen nuttig).

Deze cursussen kun je volgen in Eindhoven en omstreken.

Het programma wisselt ieder seizoen. Voor meer informatie  vraag het programma op via het contactformulier of bel 0499 – 477 644.

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen en/of laten inspireren door de cirkel als magische plek, ronde kunst, helend ritueel, meditatief of rustgevend uitgangspunt als veilige plek.